+(40) 021 3115207 +(40) 021 3106954 - fax office@andreinicolescu.ro

As an active Business Partner of Andrei in various endeavours, I can only speak of world class professionalism and the upmost integrity. As an innovative global thinker and a leader in multidisciplinary tasking, Andrei projects a perception of confidence in meeting and surpassing any objectives and expectations set forth throughout his practice. It is not only a pleasure in collaborating new ideas and setting new goals, but to consider myself in company of a true professional.

Justin Davidson, Owner Davidson International Sales

Am avut ocazia sa descopar in domnul Andrei Nicolescu un avocat talentat, extrem de dedicat profesiei sale si dotat cu abilitatea rara de a intelege atat aspectele legale, cat si pe cele comerciale inerente unei tranzactii.

Tiberiu Gindu, Director General IDILIS SRL

Avocatii care activeaza in cadrul Cabinetul de Avocat Andrei Nicolescu ne-au dovedit, pe parcursul colaborarii derulate, ca detin cunostintele teoretice si experienta necesara in domeniul aplicarii legislatiei comerciale, integrata cu practica in domenii colaterale, pentru a raspunde eficient si prompt solicitarilor noastre.

Iulian Stanciu, Director General Emag International SA

Personal consider ca pentru a progresa trebuie sa lucrezi cu specialisti tocmai de aceea am ales sa colaborez cu Cab av.Andrei Nicolescu.

Radulescu Virgiliu, Vicepresedinte ROMELECTRO S.A.

Av. Andrei Nicolescu este o persoana deosebita, capabila sa lucreze intens si sa furnizeze la timp solutiile asteptate, nefacand compromisuri la calitatea serviciilor furnizare.

Alexandru Ghita, Administrator 2K Telecom SRL

Pe o piata competitiva in care este dificil sa ai incredere in cineva, pot afirma cu certitudine ca ma bazez pe serviciile furnizate de Cabinetul de avocat Andrei Nicolescu. Avocatii din cadrul acestuia sunt familiarizati cu notiuni precum termene limita, calitate si profesionalism, motiv pentru care gasesc permanent solutiile potrivite la problemele cu care ne confruntam zi de zi.

Marius Ghenea, FIT Distribution SRL

Recomand echipa care activeaza in cadrul Cabinetului de avocat Andrei Nicolescu deoarece este alcatuita din avocati capabil sa furnizeze servicii juridice de calitate. Putini sunt avocatii care pot transmite in mod real informatiile necesare la timp si in mod corespunzator, care pot emite o opinie intotdeauna bine documentata si care sunt in egala masura capabili sa mentina o abordarea tenace a aspectelor infatisate.

Andrei Stan, Director Comercial accessNET INTERNATIONAL SRL

Conducand un business dinamic am nevoie de profesionisti. Increderea ca atunci cand deleg un task sau un proiect acesta va fi finalizat este baza pentru orice actiune intreprinsa. Andrei Nicolescu ma ajuta sa am un business trouble free din punct de vedere legal, si este un add on value foarte greu de cunatificat financiar.

Radu Daniel, Presedinte Executiv Precision Media

In general e bine sa ai poti sa ai incredere in partenerii tai. Tocmai de aceea pentru mine e importat sa stiu ca ma pot baza pe servicii profesioniste.

Ovidiu Apostol, Director general adjunct ISPE S.A.

Intotdeauna am considerat ca trebuie sa fac lucrurile cat mai profesional posibil si sa am parteneri cat mai buni. De aceea am ales sa lucrez cu Cabinetul de Avocat Andrei Nicolescu.

Razvan Ziemba, Director General ASESOFT DISTRIBUTION S.R.L.